A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі та гості Долинської громади!

Шановні жителі та гості Долинської громади!

9 травня 2021 року відбудеться урочистий мітинг присвячений Дню пам’яті та примирення біля таких меморіальних об'єктів та пам'ятників героям Другої Світової війни: село Долинське, центр - о 13:00; село Долинське, Кірова - о 13:30; село Долинське, братська могила в центральному парку - о 14:00; село Долинське, пам'ятник Герою Радянського Союзу Власенку Олексію на ІІІ дільниці - о 14:30; село Олександрівка - о 15:00; село Григорівка - о 15:30.

16:59 06.05.2021

Стаття на тему: "Встановлення офіційного статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів"

Стаття на тему: "Встановлення офіційного статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів"

Для попередження невиправданих бар’єрів у міжнародній торгівлі українськими рослинами та продуктами рослинного походження, надання можливостей вітчизняному сільгоспвиробнику вдало реалізувати свою продукцію, а експортеру – без проблем здійснити її експорт, необхідно встановлення статусів зон, ділянок і місць виробництва, вільних від регульованих шкідливих організмів.

10:58 07.04.2021

Шановна Долинська громадо!  Вітаю зі святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

Шановна Долинська громадо! Вітаю зі святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

Щиро бажаю, щоб щастя та добро ніколи не полишало нашу святу Україну. Бажаю всім жителям нашої громади любові в душі, віри в серці, злагоди в суспільстві.

09:00 07.04.2021

В Україні розпочалася роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна щодо переваг інтеграції до Євросоюзу.

В Україні розпочалася роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна щодо переваг інтеграції до Євросоюзу.

«За ініціативи уряду та підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту Association4U розпочалася всеукраїнська роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна, яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС та розповість про ті можливості, що європейська інтеграція відкриває для українського бізнесу», - йдеться у повідомленні.

15:08 26.03.2021

Карантинний бур'ян амброзія полинолиста та її шкодочинність.

Карантинний бур'ян амброзія полинолиста та її шкодочинність.

Одеська область розташована в засушливій зоні степів півдня України з невеликими нормами опадів. Але, незважаючи на це, карантинні бур`яни розмножуються і розповсюджуються по території області, завдаючи великої шкоди здоров`ю людей та посівам сільськогосподарських культур.

14:16 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь