Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" ПО-ДОЛИНСЬКИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ!

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" ПО-ДОЛИНСЬКИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ!

Шановні жителі Долинської громади!  З радістю та  гордістю повідомляємо вам гарну новину!  За ініціативи та сприяння Долинського сільського голови Дмитра Дмитровича Церни та при повній підтримці голови Одеської обласної державної військової адміністрації Олега Кіпера та голови Подільської районної державної військової адміністрації Михайла Лазаренка сьогодні, 05.10.2023 року,  розпочинається довгоочікуване будівництво дороги Долинське-Мар'янівка в напрямку  Ширяївської ОТГ.

14:01 05.10.2023

Послуги із працевлаштування, які доступні для ВПО

Послуги із працевлаштування, які доступні для ВПО

📢 ✍Внутрішні переселенці можуть самостійно переглядати актуальні пропозиції на Єдиному порталі вакансій. Також ця послуга доступна через чат-боти у Telegram і Viber. ✔ Державна служба зайнятості організовує професійне навчання зареєстрованих безробітних. Воно здійснюється на замовлення роботодавця або для людини, яка планує розпочати власну справу. 📋Для ВПО є можливість отримати ваучер на навчання. Це документ, за допомогою якого повністю або частково оплачується вартість навчання у закладах освіти. Ваучери видаються за затвердженим Мінекономіки переліком професій і спеціальностей. ✅ Важливо! Законодавчо врегулювано питання надання статусу безробітного ВПО, у яких не розірвані трудові відносини з роботодавцем. Для набуття статусу безробітного та отримання допомоги по безробіттю такі особи мають право припинити трудовий договір в односторонньому порядку, подавши до центру зайнятості за місцем  проживання ВПО особисто заяву на ім’я роботодавця про припинення трудового договору, про що  центр зайнятості повідомляє роботодавця, територіальні органи Пенсійного фонду і Державної податкової служби (будь-яким засобом комунікації). Датою звільнення вважатиметься наступний день після подання такої заяви. ✍ У межах проєкту єРобота внутрішні переселенці можуть скористатися такими програмами: «Власна справа», «Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей». Головною умовою отримання грантів є створення нових робочих місць.

13:18 05.10.2023

Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я.

Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я.

Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я. З ним також межує страх відкритися рідним. Це один з висновків глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів.

17:19 03.10.2023

Поховання Героя України Данильчука Володимира Георгійовича!

Поховання Героя України Данильчука Володимира Георгійовича!

Сьогодні наша громада у скорботі! Ми провели в останню путь вірного сина української землі – ВОЛОДИМИРА ГЕОРГІЙОВИЧА ДАНИЛЬЧУКА, який загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя!  Йому було лише 29 років. І назавжди залишиться 29...

16:33 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь