Новини
Для інформування операторів ринку та споживачів
Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує: до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF № 2023.3843-fup8, стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту L-альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC) у харчовій добавці, що експортувалась з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin) до України (отримувач: UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600).14:13 11.07.2023
Харчові отруєння спричинені золотистим стафілококом
Стафілококи – це бактерії, які є однією з головних причин харчових отруєнь. Їх є понад сто видів. Найбільш патогенним (здатним викликати захворювання) є золотистий стафілокок. Розповсюджується як повітряно-крапельним (при кашлі, чханні та просто диханні), так і контактно-побутовим шляхом (через різні предмети, забруднені руки), потрапляє до організму з їжею.10:02 10.07.2023
Подільське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області інформує:
За період поточного року в Одеській області зареєстровано 3 випадки захворювання на ботулізм.10:00 10.07.2023
ГРАНТИ - це вкрай вигідна справа
09:32 10.07.2023