Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі та гості Долинської громади!

Шановні жителі та гості Долинської громади!

9 травня 2021 року відбудеться урочистий мітинг присвячений Дню пам’яті та примирення біля таких меморіальних об'єктів та пам'ятників героям Другої Світової війни: село Долинське, центр - о 13:00; село Долинське, Кірова - о 13:30; село Долинське, братська могила в центральному парку - о 14:00; село Долинське, пам'ятник Герою Радянського Союзу Власенку Олексію на ІІІ дільниці - о 14:30; село Олександрівка - о 15:00; село Григорівка - о 15:30.

16:59 06.05.2021

Стаття на тему: "Встановлення офіційного статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів"

Стаття на тему: "Встановлення офіційного статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів"

Для попередження невиправданих бар’єрів у міжнародній торгівлі українськими рослинами та продуктами рослинного походження, надання можливостей вітчизняному сільгоспвиробнику вдало реалізувати свою продукцію, а експортеру – без проблем здійснити її експорт, необхідно встановлення статусів зон, ділянок і місць виробництва, вільних від регульованих шкідливих організмів.

10:58 07.04.2021

Шановна Долинська громадо!  Вітаю зі святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

Шановна Долинська громадо! Вітаю зі святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

Щиро бажаю, щоб щастя та добро ніколи не полишало нашу святу Україну. Бажаю всім жителям нашої громади любові в душі, віри в серці, злагоди в суспільстві.

09:00 07.04.2021

В Україні розпочалася роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна щодо переваг інтеграції до Євросоюзу.

В Україні розпочалася роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна щодо переваг інтеграції до Євросоюзу.

«За ініціативи уряду та підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту Association4U розпочалася всеукраїнська роз’яснювально-інформаційна кампанія EUКраїна, яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС та розповість про ті можливості, що європейська інтеграція відкриває для українського бізнесу», - йдеться у повідомленні.

15:08 26.03.2021

Карантинний бур'ян амброзія полинолиста та її шкодочинність.

Карантинний бур'ян амброзія полинолиста та її шкодочинність.

Одеська область розташована в засушливій зоні степів півдня України з невеликими нормами опадів. Але, незважаючи на це, карантинні бур`яни розмножуються і розповсюджуються по території області, завдаючи великої шкоди здоров`ю людей та посівам сільськогосподарських культур.

14:16 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь