A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Привітання | Долинська сільська рада

Сьогодні відзначає свій День народження життєрадісна, чарівна та добра жінка, гарна господиня, найкраща мати, секретар Долинської сільської ради НАТАЛІЯ ВАЛЕНТИНІВНА СІНІКА!

У день Вашого народження прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров'я і щастя! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами!

07:00 12.05.2021

Шановна Долинська громадо! Дорогі земляки!

Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди. 9 травня – найсвітліший та найвеличніший день беззаперечної перемоги над ворогом, день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни. Цього дня ми схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за рідну українську землю, вклоняємося перед подвигом односельців, які мужньо боролися за свободу Вітчизни, згадуємо всіх тих, чиє життя забрала війна, хто поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран… Ми славимо тих, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні, хто самовіддано працював у тилу, піднімав з руїн і відроджував рідний край.

08:00 09.05.2021

Сьогодні свій ювілейний День народження святкує ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА МАЙСТРЕНКО.

Шановна Олено Анатоліївно! Прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я, безмежного жіночого щастя, достатку та благополуччя. Бажаємо Вам, невичерпної життєвої енергії, бадьорості духу, добра, миру, удачі. Нехай у всьому панує лад і гармонія, доля збагачує Вас життєвою мудрістю, а здійснені мрії приносять бажану радість і задоволення. Божої благодаті та многих років життя!

08:00 08.05.2021

Вітаємо з Днем народження керівника відділу земельних відносин, будівництва, ЖКХ, архітектури та майна Долинської сільської ради ЛАТІЙ ОЛЬГУ ІВАНІВНУ!

Шановна Ольго Іванівно, прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед, бажаємо Вам міцного здоров’я, нестримної енергії, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ!  

08:00 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь