Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

У с.Долинське допомагають переселенцям адаптуватися в нових умовах та на новому робочому місці

Дата: 19.06.2024 09:05
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

У с.Долинське допомагають переселенцям адаптуватися в нових умовах та на новому робочому місці

Ананьївський відділ Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості не залишає без уваги вимушено переміщених осіб та ставить перед собою мету безпечно, швидко та вдало працевлаштувати зазначену категорію на підходящу роботу. Серед багатьох прикладів вдалого працевлаштування переселенців можна навести таку особу, як Андрашко Олена Анатоліївна, яка переїхала до села Долинське з Херсонської обл., та звернулася за допомогою до Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості.

Олена Андрашко раніше працювала оператором зв’язку в Херсонській дирекції АТ «УКРПОШТА», але війна внесла свої корективи і прийшлось вимушено переїзжати на місце проживання до родичів.

Безробітна отримала комплекс соціальних послуг служби зайнятості. Було запропоновано декілька вакансій згідно освіти та досвіду роботи та невдовзі була успішно працевлаштована за направленням місцевої служби зайнятості до ФОП "Самсонова Валентина". В магазині підприємця Самсонової Валентини села Долинське працює і донині продавцем продовольчих товарів, швидко адаптувалася в нових умовах та на новому робочому місці.

Вдале працевлаштування переселенки Олени Андрашко - це результат ефективної співпраці фахівців місцевої служби зайнятості з Долинською громадою. Для ФОП "Самсонова Валентина" такий вид співпраці вигідний ще тому, що в даному випадкуФОП "Самсонова Валентина" за працевлаштування внутрішньо-переміщеної особи щомісячно отримує від служби зайнятості компенсацію в розмірі витрат на зарплату прийнятого за направленням служби зайнятості працівника.

Наразі Ананьївський відділ Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості разом з Долинською сільською радою запроваджують новий вид активних послуг для роботодавців - організація суспільно-корисних робіт на території Долинської громади.

Шановні роботодавці! Ананьївський відділ Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості черговий раз доводить до відома, що тим підприємствам, установам , організаціям та фізичним особам-підприємцям, які працевлаштовують внутрішньо-переміщених осіб, служба зайнятості може компенсувати витрати в розмірі, в різних випадках, від трьох місячної до річної заробітної плати за кожну таку працевлаштовану особу. Таким чином у роботодавця є можливість суттєво зекономити свої витрати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь