Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Щоб безкоштовно підвищити кваліфікацію - зверніться до служби зайнятості

Дата: 03.06.2024 09:03
Кількість переглядів: 86

Фото без описуФото без опису

Директор Ананьївського спортивного ліцею Кирилова Людмила Василівна , завжди тримає руку на пульсі життя, та запроваджує у своїй професійній діяльності, по різним напрямкам новітні технології . Не обійшла її і така новація державної служби зайнятості як ВАУЧЕР, - враховуючи нові вимоги до харчування учнів, в найкоротші терміни, підвищила кваліфікацію за рахунок потенціалу, який надає ВАУЧЕР своїм кухарям, а сьогодні, на початку літа, свідоцтво про проходження циклу тематичного удосконалення отримала дієтична сестра спортивного ліцею Олена Мошовська, яка в рахунок ваучера засвоїла усі тонкощі сучасної дієтології. Тож з харчуванням у Ананьївському спортивному ліцею як завжди все гаразд.

Фото без описуФото без опису

Шановні мешканці Долинської громади.

Державна служба зайнятості у 2024 році пропонує скористатися цією унікальною можливістю та отримати ваучер на навчання. Нині діє програма для громадян які мають професійно-технічну та вищу освіту і не зареєстровані в службі зайнятості, мають вік від 45 років до пенсійного, а їх страховий стаж складає не менше 15 років. Вони, та ще деякі категорії громадян, наприклад, особи з інвалідністю, чи внутрішньо-переміщені особи, можуть отримати в службі зайнятості ваучери, які дають право пройти навчання за затвердженим переліком спеціальностей та професій. Нині максимальна вартість навчання, яку можна покрити ваучером – 30 280 гривень.

З питань отримання ваучера потрібно звернутися до місцевої служби зайнятості або за телефоном (068)2565627.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь