Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Від імені всієї Долинської громади висловлюємо усім мамам, які втратили своїх синів у цій війні, нашу найглибшу повагу та вітаємо з Днем Матері!

Дата: 20.05.2024 11:20
Кількість переглядів: 62

Фото без описуФото без описуФото без опису

За дорученням Долинського сільського голови Дмитра Дмитровича Церни, його заступник Сергій Бакума, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лідія Кулик та староста Олександрівського старостинського округу Лідія Тарнавська відвідали матерів загиблих воїнів (Карпика Ярослава, Данильчука Володимира, Псиліци Андрія), привітали їх з особливим святом Днем Матері та висловили слова поваги та підтримки, побажали міцного здоров’я і довгих років життя.

Від імені всієї Долинської громади висловлюємо усім мамам, які втратили своїх синів у цій війні, нашу найглибшу повагу та вітаємо з Днем Матері!

Дякуємо Вам за те, що народили і виростили справжніх героїв. Ваші сини, не озираючись назад, усвідомлюючи наслідки для свого здоров’я і життя, пішли захищати нашу країну, нашу область і нашу громаду. Ми дякуємо Вам за те, що виховали їх добрими та достойними людьми, щирими патріотами, мужніми воїнами та справжніми чоловіками, які з честю виконали свій громадянський обов’язок.

Ви втратили синів, але стали матерями для всіх нас. І це не просто слова! Постараємося разом збудувати таку Україну, про яку мріяли Ваші сини і про яку мріємо всі ми: сильну, справедливу, де немає місця беззаконню, корупції та свавіллю.

Знаємо, що ніхто і ніщо не замінить сина. Та, попри біль і сум, залишаються віра й надія, що вони зараз дивляться на всіх нас з висоти Небес. Повірте, що їм хотілося б і хочеться, щоб їхні мами частіше посміхалася і були щасливими!

Слава Героям України!🇺🇦


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь