Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Ваучер на навчання як новий професійний старт для освітян

Дата: 20.05.2024 09:58
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Минулого року можливістю отримання ваучера скористався вчитель Відокремленого структурного підрозділу «Ананьївський аграрно-екномічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва» Віктор Захоба, який про навчання за рахунок ваучера дізнався від фахівців Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості під час проведення ними інформаційно-роз’яснювальної роботи .

Віктор працює вчителем понад 25 років та, ось вже другий рік, за рахунок ваучера проходе підготовку за іншою спеціальністю «Середня освіта за предметними спеціалізаціями», в Уманському національному університеті садівництва.

Сьогодні фахівці місцевої служби зайнятості, відвідуючи Ананьївський аграрно-екномічний фаховий коледж , під час спілкування з керівництвом поцікавились успіхами Віктора щодо розвитку його професійної кар’єри завдяки навчання в рахунок ваучера. Та запропонували навчання по схемі ваучера іншим вчителям коледжу.

Шановні вчителі. Якщо Ви маєте вищу педагогічну освіту та є бажання підвищити кваліфікацію «Вчитель фізики», «Вчитель хімії», «Вчитель української мови і літератури» «Вчитель математики»? У вас є унікальна можливість отримати ваучер та безкоштовно за сприяння Державної служби зайнятості здобути нові професійні компетенції.

Наразі формуються групи! Не упустіть свій шанс! Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи!

Тож, Державна служба зайнятості радить не зупинятись на професійних досягненнях, йти у ногу з часом та бути затребуваним фахівцем.

За деталями щодо організації навчання за ваучером звертайтеся до Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості, телефон для спілкування 0682565627.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь