Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Підприємець з Кодими відкрив нову виробничу ділянку з швейного виробництва на Ананьївщині

Дата: 09.05.2024 13:44
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Підприємець з Кодими відкрив нову виробничу ділянку з швейного виробництва на Ананьївщині

ФОП "Зверев Сергій Миколайович – має швейні майстерні в місті Подільськ , Кодимі та в інших населених пунктах Одещини, та займається розробкою, пошиттям корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.

Наприкінці 2023 року Сергій Зверев фактично з нуля розпочав швейне виробництво в місті Ананьїві, для чого взяв в оренду приміщення Телекому розмістив там найновіші швейні машинки, завіз обладнання, та сировину і успішно працює в нашому місті. Наразі товариство розширює виробництво і має намір створити близько 20 нових робочих місць.

Фото без описуФото без опису

Тож, аби допомогти підприємцю укомплектувати вільні робочі місця фахівці Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості неодноразово організовували міні-ярмарки вакансій, попередньо опрацювавши професійно-кваліфікаційний склад безробітних, аби максимально задовольнити кадрові потреби роботодавця. Більшість працівників даного швейного виробництва працевлаштовані шляхом надання службою зайнятості грантів та компенсацій роботодавцю.

Начальник виробництва, технолог, майстер та швачки – саме таких фахівців наразі потребує ФОП "Зверев Сергій Миколайович» для роботи на новоствореній виробничій дільниці. Заробітну плату пропонують від 12 000 до 15 000 грн. Роботодавець готовий брати на роботу людей без досвіду роботи та здійснювати разом зі службою зайнятості професійне навчання, у т. ч. й безпосередньо на виробництві.

«Ми маємо тримати наш економічний фронт – це підтримка наших громад і підсилення для економіки. Збереження повноцінного функціонування економіки настільки ж пріоритетне, як і отримання перемоги над ворогами. Не забуваймо, що саме економіка – це той маховик, що підтримує захисників на фронті і цивільних у тилу. Ми повинні працювати, навчатися та допомагати тим, хто зараз найбільше того потребує. Тільки разом до Перемоги!», - наголосив при спілкування Сергій Зверев.

За роботою на посадах у швейному виробництві Сергія Зверева прошу звертатись до «Будинку праці» за адресою – місто Ананьїв вул. Незалежності 26 В, та за моб. телефоном 0687995140.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь