A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Відвідали бухгалтерію Комунальної установи «Долинський ліцей Долинської сільської ради Одеської області»

Дата: 20.03.2024 09:34
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

20 березня 2024 року фахівці Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед бухгалтерів Комунальної установи «Долинський ліцей Долинської сільської ради Одеської області».

Під час зустрічі було обговорено зміст , Постанови КМУ №893 від 22.08.2023 р. «Деякі питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю», зокрема визначено перелік обладнання яке можна придбати згідно даної постанови для облаштування робочих місць для інвалідів та можливості працевлаштування зареєстрованих безробітних із числа осіб з обмеженою працездатністю.

Головного бухгалтера установи Людмилу Кармазіну зацікавила можливість отримати від Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття кошти в розмірі 10 або 15 мінімальних заробітних плат на облаштування робочих місць працевлаштованих інвалідів 2 і 1груп.

Очільник місцевої служби зайнятості довів до відома присутніх на зустрічі колег-бухгалтерів ліцею інформацію про отримання ваучера на навчання від служби зайнятості згідно відповідної програми, що дає можливість певним категоріям громадян, наприклад учителям, за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь