Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Питання легальної зайнятості на порядку денному.

Дата: 20.11.2023 15:27
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Цього тижня за сприянням Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості  відбувся семінар для роботодавців за участю головного інспектора відділу з питань праці та заробітної плати Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Лисої Тетяни Володимирівни, та начальника державної податкової служби в м. Ананьїві Голубенка Ігоря Леонідовича
  Мета семінару – доведення до роботодавців Ананьївщини змін в законодавстві про працю та зайнятість  які запроваджені у  зв’язку з воєнним станом та запобігання випадкам нелегальної зайнятості, з’ясування причин поширення цього явища та виведення неформальної зайнятості з «тіньової» економіки. 
У цьому заході взяли участь роботодавці у сфері роздрібної торгівлі , вирощування зернових культур, голови фермерських господарств та інші.    
Основним питанням семінарського навчання було здійснення  роз’яснювальної роботи серед роботодавців, працівників та інших груп населення щодо , переваги належного оформлення трудових відносин.
          Після спілкування з роботодавцями головного інспектора відділу з питань праці та заробітної плати, фахівці місцевої служби зайнятості довели до учасників семінару зміст порядку надання компенсації  роботодавцям за працевлаштування зареєстрованих безробітних ,  можливості отримання населенням фізичними особами підприємцями та юридичними особами грантів/мікрогрантів  та інші питання щодо активних форм зайнятості.
До відому роботодавців: відповідно Постанови Кабінету міністрів від 22 серпня 2023 року №893, тепер роботодавцю компенсують за працевлаштування зареєстрованого безробітного не тільки розмір єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, та витрати на оплату праці , а і надають компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю .
         За детальною інформацією щодо можливості отримання компенсації у разі працевлаштування зареєстрованих безробітних прошу звертатися до Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою: місто Ананьїв, вул. Незалежності 26 В. Телефони для довідок: 04863 2-13-22, 04863 2-22-63, 04863 2-22-96, мобільний 0687995140.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь