Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Відбулась робоча зустріч щодо організації суспільно корисних робіт.

Дата: 01.11.2023 18:07
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

З метою узгодження дій щодо виконання суспільно-корисних робіт зареєстрованими безробітними  працівники місцевої служби зайнятості постійно проводять зустрічі  з представниками органів місцевої влади , та безпосереднім виконавцем робіт КУ «Центр надання соціальних послуг Ананьївської міської ради» .
Як відомо,такі роботи впроваджені на період дії воєнного стану для відбудови країни. Види суспільно корисних робіт залежать від потреб конкретного регіону. Це може бути розбір завалів, ремонтні роботі, роботи з підтримання громадського порядку, тощо. Людям, які залучені до суспільно корисних робіт, виплачується заробітна платня у розмірі 6700 гривень.
В Ананьїві у  рахунок суспільно-корисних робіт плетуться маскувальні сітки для ЗСУ України, служба зайнятості перераховує кошти за виконані роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг Ананьївської міської ради», який веде облік робочого часу , та безпосередньо нараховує заробітну плату учасникам суспільно-корисних робіт.
Сьогодні начальник Ананьївського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Іван Непомящий  зустрівся із директором КУ «Центр надання соціальних послуг Ананьївської міської ради» Вадимом Осадчим. Вони детально проаналізували надходження коштів та стан виконання суспільно-корисних робіт.
Сторони домовились про подальшу співпрацю щодо спільних дій у сфері запровадження трудової повинності та залучення всіх бажаючих осіб до виконання суспільно корисних робіт та уклали договір на виконання суспільно-корисних робіт зареєстрованими безробітними у листопаді поточного року на 16 осіб на суму 63,3 тис. грн. , а це значить що 16 безробітних, ще один місяць будуть плести маскувальні сітки та отримувати заробітну плату за виконану роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь