A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Напередодні Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, яке відзначається 1 жовтня, в Долинському будинку культури відбувся захід

Дата: 30.09.2023 17:55
Кількість переглядів: 58

Фото без описуНапередодні Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, яке відзначається 1 жовтня, в Долинському будинку культури відбувся захід за участю учнів КУ "Долинський ліцей Долинської сільської ради", працівників Долинського будинку культури, дитячого бібліотекаря та учасників ансамблю "Долинчаночка".

1 жовтня є сакральною датою для українців! Український народ береже і пам’ятає цю героїчну сторінку в історії, а наші чоловіки – наслідують козаків. З незапам’ятних часів в Україні козаки славились силою, спритністю, мали гостре несхибне око, розумні голови.
У нашої Держави славна історія та великі герої. Під покровом Пресвятої Богородиці українське козацтво здобувало волю та свободу для нашої батьківщини, а Українська повстанська армія, в часи Другої світової війни, захищала та відстоювала національні інтереси та боролась за Незалежність України. Ми завжди боронили свої кордони від ворогів, боронимо їх і зараз. Наші захисники стояли та стоять на захисті суверенітету України. Тож вшануймо наших славних предків – козаків, наших воїнів та наших захисників.
Бажаємо усім нам бути гідними пам’яті і слави українських вояків, українського козацтва, ніколи не бути рабами, поважати гідність і свободу! Нехай буде мир та спокій в домівках кожної української родини!
Слава Україні!🇺🇦

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь