Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

За дорученням голови ОДА Олега Кіпера 12 вересня в Одеській обласній державній адміністрації заступник голови ОДА Сергій Кропива представив нового голову Одеської районної державної адміністрації Олександра Гринчака.

Дата: 12.09.2023 23:15
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Олександр Васильович Гринчак народився 17 липня 1978 року в Львівскій області. Професійна діяльність Олександра Васильовича почалась ще в 1995 році, відколи він обіймав різні посади в структурних підрозділах Міністерства внутрішніх справ. З жовтня 2019 року очолював Департамент кіберполіції України.

Олександр Васильович Гринчак є досвідченим менеджером, здатним ефективно працювати в кризових ситуаціях. Його професіоналізм і лідерські якості не залишають сумніву, що він зможе керувати Одеським районом і сприяти його розвитку навіть в умовах воєнного часу. Призначення Олександр Гринчака – важлива подія для нашого регіону, тож керівництво області бачить в ньому керівника, здатного вивести район на лідерські позиції та чекає від нього чітких та дієвих кроків на пріоритетних напрямках роботи.

Окремо заступник голови Одеської ОДА Сергій Кропива подякував попередньому голові Одеської районної державної адміністрації Юрію Юрійовичу Круку, який прийшов на цю посаду після проведення адміністративної реформи 2020 року, став першим очільником Одеського району та багато чого зробив для формування району та його розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь