A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Новини з благоустрою від 08.04.2023 року

Дата: 08.04.2023 18:09
Кількість переглядів: 83

Фото без описуФото без опису

08.04.2023 року за сприяння Долинського сільського голови Дмитра Дмитровича Церни та з підтримкою старости Лідії Юріївни Тарнавської знову відбулось прибирання місцевого кладовища в селі Григорівка Олександрівського старостинського округу та прилеглої до нього території.

Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль.

Завдяки вагомій підтримці депутата Юрія Івановича Ткаченка, який надав погрузчик та вантажну машину, було проведено великий обсяг робіт: випилювання та вивезення ріщя, аварійних дерев та багаторічного сміття. Різниця між тим, як виглядало кладовище до прибирання і зараз, досить разюча.

Висловлюємо щиру подяку за взаєморозуміння та участь в проведенні заходу з прибирання кладовищ усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення благоустрою території кладовища: Ткаченку Юрію, Бондаренку Анатолію, родині Жуган Оксані і Олегу,Газі Ларисі, Лебідь Олесі, родині Чумаченко Сергію і Надії,Бурдейній Тамарі, Колесніченко Тетяні,Дранічер Олені,Дехтярьовій Наталії, Можину Валерію,Кісельову Олександру,Шевченко Едуарду,Шарову Володимиру,Бондаренку Івану,Євстратьєву Сергію,Богатюку Сергію, родині Шевчук Віктора і Любові,Овчанецькій Світлані,Лонському Володимиру,Куржосу Михайлу,Адаменку Сергію,Овчанецькому Руслану,Сівак Віктору,Овчанецькому Олегу.

Закликаємо підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ. Не забувайте дорогу до місця останнього спочинку наших рідних та близьких, адже зміни починаються з кожного з нас!

Долинський сільський голова Дмитро Церна висловлює всім велику шану і вдячність за працю та допомогу у цій благородній справі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь