Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

18 та 19 березня 2023 року небайдужі жителі сіл Олександрівка та Флоринське Олександрівського старостинського округу здійснили прибирання території кладовищ

Дата: 20.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

18 та 19 березня 2023 року небайдужі жителі сіл Олександрівка та Флоринське Олександрівського старостинського округу здійснили прибирання території кладовищ.

Цвинтарі розчистили від чагарників, порослі та бур'яну. Завдяки дружній та плідній праці жителів вони стали набагато чистіші.

Староста Олександрівського старостинського округу Лідія Юріївна Тарнавська висловлює велику вдячність небайдужим жителям, які відклали свої нагальні справи та прийшли на громадське прибирання території кладовищ, а саме: сім'ям Чопікян А.А, Молодець Ю.В., Боднарук М.Ю., Кириленко Л.І., Грицко В.А. Костюк К. В., Томак О.С., Бабковій О.В., Головйовій. Н.Д., Фалці А.В., Латій М.С., Супрунюк С.В., Максимовій Т.І., Дрелі А.Г. та Ревенюк О.В..

Ми не повинні забувати дорогу до цих місць. Маємо підтримувати кладовище у належному стані, аби могили померлих не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований.

Керівництво громади звертається з проханням підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, а сміття відносити до спеціально відведених місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь