A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Рейд «Пожежна безпека в побуті».

Дата: 14.02.2023 15:33
Кількість переглядів: 135

Фото без описуНещасні випадки з дітьми трапляються саме тоді, коли вони залишаються без нагляду дорослих. Діти стають заручниками обставин, а їхнє легковажне ставлення до вогню та води часто є першопричинами сумних і трагічних наслідків. Однією з основних причин стає недбале ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків. 

Фото без описуФото без описуФото без опису
   Сьогодні, 14 лютого 2023 року, за сприяння Долинського сільського голови Дмитра Дмитровича Церни в Долинській громаді був здійснений рейд «Пожежна безпека в побуті», який провів  провідний інспектор ВЗНС Подільського РУ  ГУ ДСНС України в Одеській області Живора Євген  разом з начальником служби у справах дітей Долинської громади Синікою Катериною, інспектором соціального  захисту  Григор’євою Юлією, старостою Олександрівського старостинського округу Тарнавською Лідією Юріївною. 

Фото без описуФото без опису
Рейд провели в сім’ях опікунів, багатодітних сім’ях, сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Переважна більшість сімей дотримується правил пожежної безпеки, але в старостинському окрузі є сім’я, якій необхідно замінити електролічильник на новий в межах безпеки. 

Фото без опису
Під час даного заходу було проведено навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, роз’яснені правила пожежної безпеки та цивільного захисту, правила користування та обслуговування пічного опалення, елементарні правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, правила охорони життя людей на водних об’єктах під час любительського та спортивного риболовства та основний алгоритм дій при оголошенні сигналу «Повітряна тривога», бесіди щодо невиконання батьківських обов’язків щодо популяризації здорового та безпечного способу життя серед молоді, попередження та недопущення домашнього насильства, булінгу. 
Особливу увагу було приділено родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах, багатодітним, опікунським сім’ям, людям похилого віку та іншим особам, які відносяться до групи ризику.
      Шановні батьки! Звертаємось до Вас! Пам’ятайте! Безпека Вашої дитини залежить тільки від Вас! Бережіть себе і своїх дітей в цей нелегкий для країни час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь