Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

14.12. 2022 року, під головуванням Долинського сільського голови Дмитра Дмитровича Церни відбулось пленарне засідання дев'ятнадцятої сесії Долинської сільської ради Подільського району Одеської області VIII скликання.

Дата: 14.12.2022 14:25
Кількість переглядів: 135

Фото без описуРозпочалася сесія хвилиною мовчання за усіма загиблими внаслідок російсько-української війни. Очільник громади Дмитро Дмитрович виступив перед депутатами з вітальним словом та подякував їм за плідну працю на протязі року. 

Фото без опису
В ході засідання депутатами були розглянуті та прийняті рішення по наступним питанням:
1. Про звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності Долинської сільської ради Подільського району  у 2022 році.
2. Про затвердження плану роботи Долинської сільської ради Подільського району Одеської області на 2023 рік.
3. Про затвердження плану діяльності Долинської сільської ради  Подільського району Одеської області з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.
4.Про  внесення змін та доповнень до рішення сільської ради  від 20.12.2021 року №1121-VIII "Про бюджет Долинської сільської територіальної громади на 2022 рік".
5.Про затвердження бюджету Долинської сільської територіальної громади на 2023 рік.
6. Про затвердження Стратегії розвитку Долинської сільської територіальної громади Подільського району до 2027 року.
7. Про затвердження Програми соціального захисту населення Долинської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.
8. Про затвердження Програми утримання та розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення  на території Долинської сільської територіальної громади Подільського району Одеської області на 2023-2026 роки.
9. Про затвердження мережі закладів освіти Долинської сільської територіальної громади   Подільського району  Одеської області на 2023 рік.
10. Про затвердження мережі закладів культури Долинської сільської територіальної громади  Подільського району Одеської області на 2023 рік.
11. Про затвердження штатного розпису  апарату управління Долинської сільської ради Подільського району на 2023 рік.
12. Про затвердження  штатного розпису фінансового відділу Долинської сільської ради Подільського району Одеської області на 2023 рік.
13. Про затвердження штатного розпису ДНЗ (ясла-садок) «Чебурашка» Долинської сільської ради Ананьївського району Одеської області на 2023 рік.
14. Про затвердження штатного розпису КУ «Долинський ліцей Долинської сільської ради Одеської області» та філії №1 на 2023 рік.
15. Про затвердження штатного розпису закладів культури Долинської сільської територіальної громади Подільського району на 2023 рік.
16. Про затвердження штатного розпису КП «Долинське» Долинської сільської ради Подільського району Одеської області.
17. Про організацію харчування в закладах освіти Долинської сільської територіальної громади  Подільського району на 2023 рік.
18. Про створення гуманітарного штабу для координації роботи з населенням сільської ради та внутрішньо переміщеними особами, які прибули на територію Долинської сільської ради Подільського району Одеської області.

Фото без описуФото без описуФото без опису
На засіданні сьогоднішньої пленарної сесії був присутній і  перший заступник начальника Подільської районної адміністрації Вадим Сергійович МЕГІС, який, виступивши перед присутніми,  наголосив на необхідності 
про своєчасну та повну сплату податків до місцевого бюджету. Також гість доповів про заходи, що проводяться керівництвом держави, області та району з метою найскорішої стабілізації електропостачання, звернувся до депутатів із пропозицією щодо активної участі у роз’яснювальній роботі з населенням стосовно необхідності аварійних відключень світла.
Вадим Мегіс, після завершення пленарного засідання, перевірив  облаштування  Пункту Незламності, який знаходиться в Долинському будинку культури по вул. Перемоги, 10, зауважень не надійшло. Також перший заступник начальника Подільської РВА перевірив роботу гуманітарного штабу Долинської сільської ради та надав ряд доцільних рекомендацій. Разом з сільським головою Дмитром Церною,  директором ліцею Олегом Посторонка, начальником відділу освіти Лідією Кулик відвідав захисне  укриття  Долинського ліцею та  зазначив, що сховище відповідає затвердженим стандартам, правилам та вимогам. Наявність такої захисної споруди у закладі освіти дає можливість очного навчання під час воєнного стану.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь