A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

ШАНС ПІТИ ВІД КРИВДНИКА

Дата: 05.12.2022 13:27
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

#16days

🟩 Шанс піти від кривдника

Багато років Ганна жила з чоловіком так, як звикла – терпіла образи, невдоволення з будь-якого приводу, що перетворювалося у скандали, фізичне насильство. Жінка боялася знаходитися вдома, коли там був чоловік, адже сварку могло спровокувати що завгодно.

❌ За 8 років Ганна неодноразово зверталася до поліції, суду. Чоловіка неодноразово притягали до адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Однак він продовжував тероризувати дружину.

До системи безоплатної правової допомоги Ганна звернулася щодо видачі обмежувального припису стосовно чоловіка, адже перебувати з ним під одним дахом вона більше не могла.

Жінка розповіла, що вона постійно напружена, перебуває у стресовому стані, їй страшно перебувати вдома, і вона переживає за своє життя та здоров’я.

Для представництва інтересів Ганни у суді було призначено адвокатку, що співпрацює з системою БПД. Адвокатка подала заяву до суду про видачу обмежувального припису відносно чоловіка Ганни.

✅ Суд ухвалив рішення про видачу обмежувального припису строком на 3 місяці — чоловіку заборонено перебувати та наближатися на відстань менш як 50 м до місця проживання Ганни та контактувати з нею у будь-який спосіб.

🟩 «З моменту винесення обмежувального припису жінка може трохи заспокоїтися і розпочати процес розлучення з кривдником, стягнення аліментів, поділу майна тощо. Кривдника ставлять на профілактичний облік, і у випадку порушення обмежувального припису, він може опинитися за ґратами», – коментує цю справу адвокатка.

⁉️Знайома ситуація? Час діяти! Телефонуйте безкоштовно до контактного центру системи БПД 0 800 213 103. Розкажіть свою історію та дізнайтеся, як діяти, щоб зупинити домашнє насильство.

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь