Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Пункти доступу до безоплатної правової допомоги: якнайближче до ВПО

Дата: 18.10.2022 15:50
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Після початку російського вторгнення через величезний потік внутрішньо переміщених осіб із регіонів, де ведуться бойові дії, та тимчасово окупованих територій виникла гостра потреба у правових консультаціях у місцях, куди цілодобово прибували евакуаційні потяги та автобуси.

На залізничних та автобусних вокзалах були розгорнуті консультаційні пункти, на яких разом із волонтерами та представниками штабів місцевої влади працювали юристи БПД.

А з квітня по всій Україні для полегшення доступу переселенців до правової допомоги та ефективного вирішення їхніх проблемних питань, запрацювали стаціонарні консультаційні пункти у місцях компактного проживання ВПО.

Консультаційні пункти також працюють на базі управлінь соціального захисту населення та центрів надання адміністративних послуг, у місцях компактного проживання переселенців: школах, дитсадках, гуртожитках тощо.

Серед внутрішньо переміщених осіб є соціально уразливі категорії населення (особи з інвалідністю, люди похилого віку, одинокі батьки, малозабезпечені тощо). Тому фахівці системи БПД часто є й порадниками та розрадниками для тих, хто цього потребує. Серед вимушених переселенців є багато тих, хто знаходиться в розгубленому стані, оскільки вони покинули місця свого постійного проживання та не знають, що їм робити далі.

Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3S9g0Oi

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь