Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Важливі переваги термомодернізації приватного будинку!

Дата: 25.08.2022 10:32
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

В рамках теплової модернізації старого будинку варто починати в першу чергу з теплоізоляції фасаду. Заміна старої печі або котла все ще не виправе проблему витоку тепла, тому що до 40% теплової енергії може втрачатися через неізольовані зовнішні стіни. Тому новий опалювальний прилад в неізольованому будинку не буде ефективним рішенням. Грамотно проведена термомодернізація будівлі  дає значну економію на опаленні.

 

Ремонтні роботи, спрямовані на теплову модернізацію будівлі, слід проводити в правильному порядку, тобто починати з утеплення фасаду. Тільки пізніше можна починати герметизувати дах або вкладатися в сучасні джерела тепла. Термомодернізація, яка полягає в теплоізоляції зовнішніх стін, — безумовно, найбільш вигідна дія, особливо якщо ви вибираєте якісні системи теплоізоляції.

Дізнайтеся про переваги термомодернізації

1. Ізоляція будинку економить енергію

Утеплені зовнішні стіни дозволяють знизити витрати на опалення будівлі до 40%! Щоб перевірити, скільки тепла йде через погано утеплений фасад, можна провести тепловізорне обстеження будівлі.

Зниження втрат енергії допоможе вам не тільки заощадити на паливі для опалення, але і адаптуватися до стандартів, яким повинні відповідати сучасні будівлі. Усунувши проблему фасаду, набагато простіше домогтися високої ефективності обігріву будівлі.

2. Термомодернізація збільшує довговічність фасаду

Відповідні ізоляційні системи — це інвестиції на роки — гарантії довговічності і надійності фасаду. Захищений фасад не страждає від механічних пошкоджень і впливу граду. Ви також можете бути впевнені, що зовнішні стіни вашого будинку будуть залишатися чистими і незмінними протягом довгого часу.

3. Можливість цікавого облаштування зовнішніх стін з застосуванням різних систем теплоізоляції

Однак переваги енергоефективності та довговічності фасаду можуть відійти на другий план, якщо виробник будівельних матеріалів не пропонуватиме продукти, які покращують естетику вашого будинку. Адже фасад будівлі — вітрина його господаря.

Після проведення консультацій з фахівцями вам буде набагато простіше перевірити, який колір і матеріал фасаду підійде вашій власності, і створити колірний дизайн для всього будинку, включаючи стіни, дах і вікна.

Осінь — останній момент для утеплення!

Якщо ви мрієте провести цю зиму в теплому і затишному будинку, і не хочете переплачувати за його опалення, то використовуйте осінь — останній момент для утеплення будинку. Фахівці сходяться на думці, що для економії енергії в опалювальний сезон досить вкласти гроші в правильне утеплення зовнішніх стін.

Протягом багатьох років ціни на електроенергію, мазут, вугілля, деревину та біомасу на українському ринку протягом багатьох років ростуть, що не є гарною новиною перед наступаючим опалювальним сезоном. Тепер не важливо, як ви опалюєте свій будинок. У будь-якому випадку ви заплатите за це набагато більше.

Якщо тільки ви не знизите споживання енергії і не проведете цю зиму в прохолодному будинку, або ви не зважитеся на просту і економічну процедуру будівництва — теплову модернізацію.

Термомодернізація — це дійсно окупається!

Стандартна плата за опалення неізольованого будинку становить близько 70 відсотків його повних експлуатаційних витрат. З іншого боку, якщо будівля не утеплена належним чином або взагалі не утеплена, то реєструється до 40% втрат тепла.

Фахівці сходяться на думці, що для економії енергії в опалювальний сезон досить вкласти гроші в правильне утеплення зовнішніх стін.

Український ринок пропонує широкий вибір всіх видів ізоляційних матеріалів, в тому числі пінопластутеплювачпінополістирол, та інші. вПам'ятайте, якісно виконана термомодернізація швидко окупається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь