A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Допомога недієздатним переселенцям отримати можливість оформити статус ВПО

Дата: 15.08.2022 11:01
Кількість переглядів: 206

Міністр юстиції України Денис Малюська разом із заступницею Міністра з питань європейської інтеграції Валерією Коломієць взяли участь у зустрічі із учасниками проєкту «Волонтер БПД».

? Проєкт був запущений за рік до війни - на початку 2021 року. Його метою було залучити людей до співпраці з центрами надання БВПД. До війни з системою БПД співпрацювали понад 350 волонтерів.

? На сьогодні волонтери продовжують працювати з фахівцями центрів БВПД та допомагають тим, хто цього потребує.

? Денис Малюська подякував студентам за допомогу у забезпеченні доступу людей до безоплатної правової допомоги, адже в умовах воєнного стану волонтерська діяльність набуває особливого значення. Він також висловив рекомендації з приводу подальшого вибору студентами сфери діяльності та відповів на запитання присутніх, які стосувалися поточної роботи Мін’юсту в умовах війни.

? «Наше завдання - тримати систему так, щоб вона працювала під час воєнного стану як у мирний час. Мін’юст є найбільшим серед усіх міністерств, тому це завдання не з простих. Крім виконання вже звичних поточних завдань, важливим зараз є фронт юридичної боротьби. І це далеко не тільки міжнародні суди. Сьогодні, наприклад, ми просуваємо концепт конфіскації коштів рф закордоном», - пояснив Міністр.

? Валерія Коломієць також подякувала волонтерам за допомогу системі БПД: «Сьогодні ви допомагаєте людям, провадячи правопросвітницьку роботу. Тим паче зараз, як ніколи, важлива робота з жертвами війни і жертвами воєнних злочинів. Одночасно ви маєте можливість перевірити, чи дійсно вам це цікаво і чи варто концентрувати свої зусилля на цій сфері».

? «Ми запустили проєкт «Волонтер БПД» на початку 2021 року, за рік до війни. Його мета — залучити людей до співпраці з центрами надання БВПД. Волонтери допомагають центрам у правопросвітницькій роботі, налагодженні взаємодії з партнерськими організаціями, поширенні інформації тощо. Попри війну волонтери БПД разом з фахівцями регіональних, місцевих центрів з надання БВПД по всій Україні продовжують працювати, допомагаючи тим, хто цього зараз гостро потребує, та роблять свій внесок у наближення нашої перемоги», — зазначив в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь