A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Сьогодні, 03.08.2022 року, провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Долинської сільської ради заступник голови, голова комісії Сергій Володимирович Бакума.

Дата: 03.08.2022 16:03
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

 

 На порядок денний були винесені такі питання:
1. Щодо забезпечення укриття учасників освітнього процесу  у закладах освіти в 2022/2023 навчальному році;
2. На виконання листа Подільської РДВА #01-03/4/1840 від 01.08.2022 року щодо вжиття заходів для максимального охоплення профілактичними щепленнями населення громади;
3. Обговорення інформації Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області від 02.08.2022 року за #1865  щодо стану з пожежами на території Подільського району.
Першим на повістці дня було питання про стан готовності захисного  укриття  у закладах освіти, з яким виступив директор Долинського ліцею Олег Георгійович Посторонка. Він повідомив,що ремонтні роботи в бомбосховищах проходять на належному рівні, 80 % ремонтних робіт вже зроблено і буде зроблено ще більше, адже
 там працюють люди, які знають свою справу. Як просуваються роботи не раз перевіряв сільський голова Дмитро Церна.
 До 12 серпня  2022 року по закладах освіти будуть здійснені перевірки, де відповідна комісія вирішить чи готові заклади освіти Долинської сільської ради до очного навчання. Будуть надані відповідні   сертифікати  безпеки. 
Також  батьки Долинської громади зможуть відвідати укриття та для себе зробити правильні висновки: будуть навчатися їхні діти очно чи дистанційно.
 Наголошуємо, що з боку керівництва громади та закладів освіти зроблено  великий обсяг роботи задля того,  щоб діти навчалися в стінах рідної школи. Адже дистанційне навчання ніколи не дасть ті знання, які дають вчителі на уроці.  
Тому буде зроблено все, щоб дітки могли навчатися в безпечних умовах. 

На цьому ж засіданні з інформацією щодо вжиття заходів для максимального охоплення профілактичними щепленнями населення громади заступник сільського голови Сергій Володимирович звернувся до керівника Долинської амбулаторії Наталі Яківни Орлової.

Далі з членами комісії було обговорено питання стосовно стану з пожежами на території Подільського району, а саме нашої громади.  На початку свого виступу голова комісії представив інформацію щодо кількості пожеж, які сталися на території Долинської  громади станом на 1 серпня 2022 року.  Всього було пожеж 7, з них 5 в екосистемах. 

З урахуванням доповідей членів комісії та за результатами обговорення питань порядку денного комісія вирішила закінчити ремонтні роботи в захисних спорудах закладів освіти Долинської сільської ради, вжити  заходи для максимального охоплення профілактичними щепленнями населення нашої  громади та інформувати населення щодо заборони спалювання сухої трави, стерні, сухостою, сміття тощо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь