A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

Відновлення та адаптація економіки територіальних громад

Дата: 03.06.2022 13:17
Кількість переглядів: 478

Департамент економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації листом №1835/02/03.1-08/2-22/5412 від 30.05.2022 року повідомляє:

Державна установа «Офіс розвитку підприсмництва та експорту» спільно з громадською спілкою «Центр розвитку інновацій», національним проєктом з розвитку підприемництва та експорту Дія. Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприсмців, розвитку експорту (Https://business.diia.gov.na/economic-recovery).

Опитування проводяться у співпраці з Міністерством цифровой трансформації Украіни, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів Украіни, Міністерством розвитку громад i територій України.

Для виявлення реального стану та потреб бізнесу на територїі громади просимо долучитися юридичних та фізичних осіб підприємців громади до опитування (анкетування), за посиланням https://forms.gle/UVknwQgBDWX39Kmg9 у термін до 08.06.2022 року.

Водночас повідомляємо, що команда Ініціативи планує проводити дослідження на регулярній основі. За результатами територіальні громади зможуть отримати консультаційну підтримку від організаторів Ініціативи, використання великих даних Економічного профайлу, який розвиває Центр розвитку інновацій, адаптацій програм підтримки бізнесу, економічного розвитку у громаді, долучитися до експертної спільноти Ініціативи та спільно опрацьовувати інструменти для відновлення економіки тощо.

 

Виконуючий обов’язки директора     Володимир ФРОЛОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь