A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

МСТИСЛАВ БАНІК ВІДВІДАЄ ПУНКТ КОМАНДИ ПІДТРИМКИ ДІЇ В ОДЕСІ

Дата: 01.12.2021 17:30
Кількість переглядів: 302

Завтра, у четвер, 2 грудня, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік відвідає пункт Команди підтримки Дії в Одесі.

Під час робочого візиту Мстислав Банік перевірить роботу пункту Команди підтримки Дії та спільно з начальником управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської ОДА Станіславом Ніколайчуком, проведе прес- конференцію на території пунктів Команди підтримки Дії.

Ключова тема брифінгу: «Створення пунктів офлайн-допомоги та зручність отримання СOVID-сертифікатів у Дії». Також представники засобів масової інформації зможуть першими дізнатися подробиці щодо запуску нових соціальних послуг на порталі Дія, які були представлені 29 листопада в рамках Online Summit. А саме: субсидії, призначення та перерахунок пенсій, довідки про трудовий, страховий стаж, довідку про доходи пенсіонера та витяг з реєстру застрахованих осіб.

Брифінг відбудеться 2 грудня, в четвер, об 11:30 в Пункті Команди підтримки Дії (ЦПМСД 3 - Фонтанська дорога 30/32).

Також о 12:30 представники ЗМІ зможуть разом з Мстиславом Баніком та Станіславом Ніколайчуком відвідати центр Дія.Бізнес (вулиця Грецька, 1а), де також можна отримати допомогу з отримання СOVID-сертифікатів у Дії.

Нагадаємо, що команда Міністерства цифрової трансформації України спільно з регіональними командами цифровізації України відкриває офлайн-пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів в областях країни. Упродовж місяця Мстислав Банік особисто відвідає пункти Команди підтримки Дії у 20 областях.

Проєкт запуску пунктів Команди підтримки Дії по всій Україні реалізований Мінцифрою спільно з регіональними командами цифровізації України за допомоги «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції, та за підтримки Програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

У разі виникнення додаткових запитань звертатися до Олесі Діденко, комунікаційного менеджера проєкту Дія за номером +38 096 752 62 63.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь