Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ВРУЧИВ КЛЮЧІ ВІД ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ПІДРОЗДІЛАМ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 22.11.2021 22:04
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

В рамках реформування Державної служби України з надзвичайних ситуацій і для того щоб покращити умови несення служби українських рятувальників та загалом підвищити ефективність функціонування сил цивільного захисту в Україні в ДСНС триває технічне переоснащення підрозділів новою сучасною технікою. 

Сьогодні голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький вручив представникам підрозділів Головного управління ДСНС в Одеській області ключі від нової техніки для Одеського регіону. 

Автопарки пожежних підрозділів поповнились трьома пожежними автоцистернами та спеціальною аварійно-рятувальною машиною середнього типу.

«Хочу привітати одеських рятувальників з оновленням складу сучасної техніки, побажати, щоб вона використовувалась тільки за призначенням і не дуже часто. Зрозуміло, що в глобальних умовах енергетичної кризи у вас значно більше роботи, і ми це відчуваємо по тим оперативним довідкам, які отримуємо щодня. Я хочу, щоб ця техніка була не тільки надійною, а й ефективно обслуговувалась і використовувалась на території не тільки нашого міста, а й по всій області. Тому було прийнято рішення і голови обласної адміністрації, і голови обласної ради, і начальника Управління рівномірно розподіляти техніку, яка надходить до Одеського регіону. Дуже приємно, що Головне управління з надзвичайних ситуацій активно включилось у транскордонне співробітництво, враховуючи те, що з листопада Україна очолила Європейську Дунайську комісію, і на нас лежить висока відповідальність за ті проєкти, які ми маємо реалізувати за цей рік» - сказав голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

«За кошти державного бюджету придбано три пожежних автоцистерни. В рамках Грантового СОФТ Проекту “Спільне реагування на надзвичайні ситуації навколо Дунаю - JERAD”, який фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної операційної програми Румунія — України 2014-2020, Головним управлінням за кошти Європейського союзу придбано спеціалізований транспортний засіб — спеціально аварійно-рятувальну машину середнього типу (САРМ-С), яка призначена для проведення аварійно-рятувальних робіт на воді в рамках транскордонного співробітництва та інших невідкладних робіт, пов'язаних з ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій і подій» - сказав начальник Головного управління ДСНС України в Одеській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь