A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

16.09.2021 року відбулась робоча зустріч з головним бухгалтером розташованого та території Долинської громади підприємства"УКРАГРОСОЮЗ ЛТД" Бурдюжою Наталією Володимирівною у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.

Дата: 17.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 1003

Фото без опису

16.09.2021 року відбулась робоча зустріч з головним бухгалтером, розташованого та території Долинської громади підприємства"УКРАГРОСОЮЗ ЛТД",Бурдюжою Наталією Володимирівною у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.


Роботодавець займається вирощуванням сільськогосподарських культур та має перспективну потребу у кваліфікованих кадрах за посадами: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва.
Обговорювались питання організації стажування на робочому місці кандидатів на працевлаштування та організації робіт тимчасового характеру у жовтні 2021 року.
Справедливо сказати що, не дивлячись на віддаленість від міста Ананьїва ( у це майже 40 км.) "УКРАГРОСОЮЗ ЛТД", завжди плідно співпрацювало з Ананьївською службою зайнятості. Протягом 2021року дане підприємство працевлаштувало 13 зареєстрованих безробітних. У 2020 році, у важкі часи карантинних обмежень щодо використання робочої сили, через «короно вірус», "УКРАГРОСОЮЗ ЛТД", вчасно оформивши всі необхідні документи у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості, отримало на штатних працівників, у яких внаслідок карантину був скорочений робочий час, біля 40 тис гривень допомоги по частковому безробіттю.
Під час зустрічі фахівці місцевої служби зайнятості поновили у пам’яті роботодавця інформацію про послуги служби зайнятості, а саме – щодо компенсації фактичних витрат роботодавцю у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування, за направленням державної служби зайнятості безробітних осіб, на нове робоче місце, в пріоритетних видах економічної діяльності, або безробітних громадяни, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, повідомили про можливості профвідбору на замовлення роботодавця.
Зустріч пройшла в дружній обстановці та була цікавою для її учасників. Представники зустрічі впевнені в розумінні та подальшій плідній співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь