Долинська сільська територіальна громада Подільського району Одеської області
Одеська область, Подільський район

16.09.2021 року відбулась робоча зустріч з головним бухгалтером розташованого та території Долинської громади підприємства"УКРАГРОСОЮЗ ЛТД" Бурдюжою Наталією Володимирівною у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.

Дата: 17.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису

16.09.2021 року відбулась робоча зустріч з головним бухгалтером, розташованого та території Долинської громади підприємства"УКРАГРОСОЮЗ ЛТД",Бурдюжою Наталією Володимирівною у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.


Роботодавець займається вирощуванням сільськогосподарських культур та має перспективну потребу у кваліфікованих кадрах за посадами: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва.
Обговорювались питання організації стажування на робочому місці кандидатів на працевлаштування та організації робіт тимчасового характеру у жовтні 2021 року.
Справедливо сказати що, не дивлячись на віддаленість від міста Ананьїва ( у це майже 40 км.) "УКРАГРОСОЮЗ ЛТД", завжди плідно співпрацювало з Ананьївською службою зайнятості. Протягом 2021року дане підприємство працевлаштувало 13 зареєстрованих безробітних. У 2020 році, у важкі часи карантинних обмежень щодо використання робочої сили, через «короно вірус», "УКРАГРОСОЮЗ ЛТД", вчасно оформивши всі необхідні документи у Ананьївській районній філії Одеського обласного центру зайнятості, отримало на штатних працівників, у яких внаслідок карантину був скорочений робочий час, біля 40 тис гривень допомоги по частковому безробіттю.
Під час зустрічі фахівці місцевої служби зайнятості поновили у пам’яті роботодавця інформацію про послуги служби зайнятості, а саме – щодо компенсації фактичних витрат роботодавцю у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування, за направленням державної служби зайнятості безробітних осіб, на нове робоче місце, в пріоритетних видах економічної діяльності, або безробітних громадяни, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, повідомили про можливості профвідбору на замовлення роботодавця.
Зустріч пройшла в дружній обстановці та була цікавою для її учасників. Представники зустрічі впевнені в розумінні та подальшій плідній співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь